Torsdag kväll

Jag är sååå trött!!
Den senaste veckan har jag varit tokspeedad på kvällarna.. Inte varit i säng innan midnatt någon gång tror jag=S
Får iof sova till 5.30, och efter det fram till 9 åtminstone. Men det känns inte som att det räcker ändå..
Så är det så mycket jag vill fixa och planera. Som det nya köket i nya lägenheten, hitta den perfekta jättesuperstora och sköna soffan som vi ska införskaffa.  Idag var det ju tänkt att våran lägenhet skulle läggas ut för visning också, senast idag. Ligger den ute än tror ni? N E J!!! helt rätt.. Jag måste säga att jag är rätt besviken. Har inte fått tag i mäklaren idag heller. Varje gång jag ringt har det varit upptaget, så jag antar att han har en del att göra. Drog iväg ett mail, men det var väl för sent på eftermiddagen för det har jag inte fått nåt svar på=S
Jaja, imorgon MÅSTE den komma ut, annars blir jag ilsk som ett bi!

Nåja, nu har vi äntligen en lugn helg framför oss. Imorgon är det Valborgsmässoafton. Jag och lilla familjen åker ut till Stjärnhov på eftermiddagen. Ska bli SÅ mysigt! Vi får sällskap av morbror Mattias och hans fina Carro ( i Carros mage ligger också min nya favoritkusin<3) och Jens kollega A=) Tror att systeryster och hennes vapendragare tittar förbi också. Mamma och pappa flög till Malta idag, så det blir FF för alla utom Caspian;)

Men innan allt detta härliga ska jag och Caspian spendera dagen hemma hos Aje och hennes prinsessa. Tanken är att vi ska piffa upp deras uteplats=) Ska bli sjukt trevligt!!

Nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng! Kära nån.. hoppas bara jag kan somna sen också. Har tusen saker i huvudet!!