Sömnigt!

Ja, så är läget idag! Jag är sömnig som bara den.. Blev ingen traditionell förmiddagslur idag eftersom jag skulle till bm, Hade en sjutusan till "mensvärk" hela vägen dit, sa det till henne, och hon svarade det jag hoppats på=) att det är förvärkar=D
Dessa har hållt i sig hela dagen och jag klockade till och med flera st när jag kom hem, i en timme ungefär, innan jag totalslocknade vid 13.30.. bytte efter nån timme från soffan till sängen och vaknade inte förrens 17.15..
Grymt skönt!! Tror jag iaf.. Även om det ligger en huvudvärk och gnager någonstans långt bak=S Men det har iof gjort hela dagen nu, och den har inte brutit ut än, så jag hoppas jag slipper den helt!
Tack vare att jag köpte neziril idag (på BMs inrådan, hon tyckte det kunde vara bra och ha så jag kan andas när jag hamnar på förlossningen=P) så har jag kunnat sova OCH andas med näsan=D Helt underbart!
Dyker upp lite värkar här och där, så ska nog fortsätta klocka, mest på skoj!
Får se om dom ökar i styrka, eller om dom håller sig på en lägre nivå!=)

BM bokade in mig på UL imorgon btw=) kl 10.30! det ska man tydligen göra i v 41+0 här i sthlm för att se om det fortfarande finns tillräckligt med fostervatten hos prutten.. Om det inte gör det blir man igångsatt, och om det gör det så slipper man bli igångsatt=P Vet inte vilket som vore bäst egentligen.
Vill gärna (läs helst) att det ska starta av sig själv, samtidigt som det ju faktiskt vore förbaskat skönt att veta att "nu ska vi få barn" och att han verkligen kommer ut då=)

Well oh well, vi får väl se hur det går=) Känns som ett gott tecken att min kropp vill sova hela tiden iaf.. Betyder att den försöker vila ut för något, förhoppningsvis mer än förkylningen=P

Nu längtar jag efter att Jens ska komma hem från jobbet, han har så mycket att göra, stackarn!! Blir nog hämtmat ikväll, och massa kramas=) trots allt.. Varje kväll nu kan vara "vår sista"=)

Puss på er!