12800 gram!

Så mycket väger min lillprutt nu, ett år och två dagar gammal. Han har alltså närapå tredubblat sin vikt under det här året, och det är ju fantastisk! Längden var oförändrad på 76,5 cm.
BVC-Kristin var imponerad av att se honom tulta omkring stadigt på sina två små korvben och prata glatt med allt han fick syn på=)

Vaccinationen gick också bra. Första sprutan han fick såg han lite förvånad ut, men han grät ingenting. Andra sprutan gjorde mer ont, däremot. Underläppen plutade enormt och tårarna rann. Men Kristin plockade fram såpbubblor och började blåsa, och i ett kick var den smärtan över=)

Därefter drog vi en sväng ner på apoteket för att gardera oss ifall vaccinationsfebern skulle inträda. Sen promenerade vi via Årsta partihallar hem till oss. Städade lite, drack kaffe, och skrev veckans inköpslista. Därefter tog vi med oss IKEAkartongerna och lite annat som skulle återvinnas, slängde det och gick vidare ner till Lidl där vi veckohandlade för fantastiskt billig peng! (och då är inte vi dom som äter falukorv och köttbullar hela veckorna, nejnej, här äts det nötytterlår, fläskfilé, karré, högrev osv.)
Sen hem och städa vidare, röjde i köket, sovrummet, vardagsrummet och hallen (som varje dag nästan;)), dammsög och putsade hit och dit. Sen kom mormor med den fantastiska tavlan som alla gäster hjälpte oss att göra i lördags, och nu hänger den fint på väggen över soffan. Tack!!
(lägger in bild imorgon)

Nu på kvällen fick prutten feber och blev lite gnälligare än vanligt, men inte så farligt. En alvedon, välling, tandborstning och så i säng. Tog en kvart ungefär, första kvällen utan napp på länge. Men han blev inte ledsen, tack och lov. När han är ledsen går hela jag mitt itu.



Efter denna fantastiskt produktiva dag är jag väl värd ett varmt härligt bad nu, med en varm kopp te som påföljd och sen ner i sängen.
Godnatt på er!