Barnfri helg

Hej hej bloggen. Ja, jag veeet att det var en månad sen sist, jag har letat inspiration men inte hittat den. Istället har livet rullat på och jag har tänkt på den varje dag, men inte haft något bra att skriva. 
Sysslolösa har vi dock inte varit. I lördags var vi till exempel på Gröna Lunds Vårkalas (mamma hade fått VIP-biljetter) hela gänget och åka karuseller och åt karameller för glatta livet. Melker tyckte det var jättekul och blev sur när åkattraktionerna tog slut, och Caspian- ja- han var helt lyrisk.

Jag ska lägga upp ett bildinlägg till er så snart tekniken funkar som den ska. Just nu sitter jag (ooch Jens) på ett tåg till Göteborg där vi ska spendera helgen UTAN BARN. Det är första gången sen vi blev föräldrar, som vi åker ivÄg själva och har 'semester'. Ni som är föräldrar vet ju att man helst av allt skulle vara med sina barn varenda minut och sekund om man kunde. Men jag tror ibland att det också är bra att få koppla bort ansvaret, släppa allt vad hushållssysslor och blöjbyten och läggdags heter och gå bananaS. Så det är ungefär det vi planerar att göra i helgen 😁 Vad ska ni göra? Kram